Iedereen netjes gekleed, haren gekamd in het park op een rijtje glimlachen naar de camera. Is dat jouw idee van een gezinsfoto? Dat kan natuurlijk, maar het kan ook helemaal anders!

Hoe zou het zijn om jouw gezin vast te laten leggen precies zoals het is; inclusief de vrolijke momenten, de peuterdrama’s, de gamende puber, koekjes bakken, bezoekje aan de speeltuin, etc. Oftewel, een doodgewone dag uit jullie leven laten fotograferen.

Hoe mooi is het om later -als de peuter een tiener is geworden, de puber het huis uit en de speeltuin ingeruild voor de universiteit- terug te kunnen kijken in een album naar die doodgewone dag?

werkwijze

Ik kom met veel plezier langs bij jullie! Dat kan al vanaf 2 uurtjes, maar een hele dag is natuurlijk ook mogelijk. Jullie hoeven niet te poseren, je niet eens netjes aan te kleden (waarom niet een pyjamadag?!) en vooral niet op te ruimen. Gewoon, zoals jullie zijn is prima.

Ik loop met jullie mee en leg ongemerkt van alles vast; lachsalvo’s, huilpartijen en kleine grappige momenten die jullie misschien niet eens door hebben.

Na afloop maak ik een selectie van de mooiste foto’s en stuur jullie binnen 6 weken een opzet voor een fotoalbum.

recensies
 • Toen Sarina mij benaderde voor een a day in a life fotoshoot riep ik uit enthousiasme meteen ‘ja hoor, leuk!’. Achteraf bedacht ik me dat het misschien wel gek zou zijn, iemand over de vloer die we niet kennen, en vooral de kinderen niet, en dan meteen een hele dag. Maar niets was minder waar, Sarina kwam heel op haar gemak binnen en het ijs was al heel snel gebroken. Af en toe tijd voor een fijn gesprekje maar vaak is ze zo bezig met haar opdracht dat de rest volledig langs haar doorgaat. Ook voor mij ging de dag gewoon verder, een dag zoals er vele zijn in ons gezin, af en toe vergat ik zelfs bijna dat ze er was.

  Ik kan het iedereen aanraden, het resultaat is een hele mooie impressie van mijn gezin, echt zoals het is, inclusief rommel en chaos. Niks geposeerd of geforceerd, en dat is net het mooie eraan! Sarina dankjewel, wij zijn heel blij met het resultaat!!

  Ivy en Maurice
 • We hadden geen gemakkelijke fotografievraag voor Sarina, maar ze heeft met veel geduld naar onze wensen geluisterd, meegedacht en suggesties gedaan. Tijdens de shoot was het hele gezin al snel vertrouwd met haar, en konden de kinderen lekker vrij hun gang gaan. We kregen een prachtige fotoselectie toegestuurd, waar we erg blij mee zijn. Sarina’s kundige en relaxte werkwijze is ons erg goed bevallen en we kunnen haar zeer zeker aanbevelen.

  Karen en Guus
 • Day in the Life shoot, niets geposeerd maar gewoon zoals we zijn, zoals de dag loopt. Dat leek ons wel wat. Het is wel even spannend om iemand de hele dag mee te laten lopen, maar je aanwezigheid voelde heel natuurlijk. Zeker de kinderen hadden al snel niet eens meer door dat jij foto’s maakte.

  Het resultaat vinden we geweldig. Prachtige foto’s, verrassend qua vormgeving; vanuit een bijzondere hoek of met leuke details. En dan qua inhoud zo gewoon, zo heerlijk normaal, zo ons!
  We vonden deze ervaring heel speciaal en de foto’s vormen een geweldige blijvende herinnering. Hartstikke bedankt Sarina!
  Pauline en Wijnand
tarieven

kijkje in je leven

€397incl. BTW
€397incl. BTW
 • 2 uur fotografie
 • ca. 25 digitale foto's
 • mini-album van 15x15cm (16 pagina's)

half dagje uit je leven

€597incl. BTW
€597incl. BTW
 • 4 uur fotografie
 • ca. 40 digitale foto's
 • slideshow van de mooiste foto's
 • album van 20x20cm (30 pagina's)

dag uit het leven

€1047incl. BTW
€1047incl. BTW
 • 8 uur fotografie
 • ca. 75 digitale foto's
 • slideshow van de mooiste foto's
 • album van 20x20cm (40 pagina's)

Vanaf een afstand van 20 km vanuit mijn woning (ik hou Google Maps aan) reken ik €0,35/km reiskosten.

Alle foto’s worden zorgvuldig bewerkt en in hoge en lage resolutie aangeleverd. De lagere resolutie is bedoeld voor optimaal gebruik op de verschillende social-mediaplatforms, terwijl de hoge resolutie gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld drukwerk.
De foto’s worden geleverd met gebruiksrechten voor privé-gebruik. Voor bedrijven en commercieel gebruik hanteer ik andere tarieven.

Deze prijzen zijn een indicatie. Het staat Studio Zwartlicht vrij om, zonder opgave van redenen, van deze tarieven af te wijken. Een wijziging in een opdracht kan leiden tot een verandering in prijs. Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2023 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.

portfolio