dag uit het leven
“Elk gezin is anders, maar de liefde is altijd hetzelfde”

Die kleine, alledaagse dingen, blijken uiteindelijk het allerbelangrijkste in het leven.

day in the life gamen is leuk
meer over Dag uit het leven
 • Iedereen vond de foto’s erg geslaagd!

  Kathleen en Annelies Van Reyn
 • Het resultaat vinden we geweldig. Prachtige foto’s, verrassend qua vormgeving; vanuit een bijzondere hoek of met leuke details. En dan qua inhoud zo gewoon, zo heerlijk normaal, zo ons! Hartstikke bedankt Sarina!
  Pauline en Wijnand
 • Wat een mooie foto’s en wat moeilijk een keuze te maken!! Het was een super gezellige ochtend, heb genoten en kijk er met veel plezier op terug.

  Marjolijn Pessers
 • Zeer professioneel en tegelijk heel persoonlijk. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert naar je wensen. Ga zeker terug.

  Caroline Michiels
 • Ik kan het iedereen aanraden, het resultaat is een hele mooie impressie van mijn gezin, echt zoals het is, inclusief rommel en chaos. Niks geposeerd of geforceerd, en dat is net het mooie eraan! Sarina dankjewel, wij zijn heel blij met het resultaat!!

  Ivy en Maurice
 • We hadden geen gemakkelijke fotografievraag voor Sarina, maar ze heeft met veel geduld naar onze wensen geluisterd, meegedacht en suggesties gedaan. Tijdens de shoot was het hele gezin al snel vertrouwd met haar, en konden de kinderen lekker vrij hun gang gaan. We kregen een prachtige fotoselectie toegestuurd, waar we erg blij mee zijn. Sarina’s kundige en relaxte werkwijze is ons erg goed bevallen en we kunnen haar zeer zeker aanbevelen.

  Karen en Guus