verborgen nationaliteiten

Heb jij -net als ik- een Nederlandse ouder en een ouder uit het buitenland? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor mijn project Verborgen Nationaliteiten wil ik graag mensen interviewen en fotograferen die met twee culturen zijn opgegroeid.

Hoe heb je het ervaren om met twee culturen op te groeien? Spreek je die tweede taal en geef je die door aan je kinderen (als je die hebt)? Heeft het voor jou toegevoegde waarde of is het juist helemaal niet belangrijk? Daarnaast ben ik ook erg benieuwd wat jouw lievelingseten uit dat land is, aan welk gerecht of gebak of iets dergelijks heb je dierbare herinneringen?

Ik hoor heel graag jouw verhaal! Voor mijn project kom ik bij je langs. We hebben een informeel gesprek, jij bereidt iets uit dat andere land en ik maak daar ondertussen foto’s van (niets geposeerd). Ook ontvang ik het recept. Het lijkt me superleuk om al die recepten en verhalen samen te brengen; in eerste instantie in een blog en later misschien wel een boek.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Ik wil graag minimaal één persoon per ‘ander’ land fotograferen en mensen van verschillende leeftijden. Ik maak een selectie, dus het kan zijn dat ik uiteindelijk iemand anders uitkies, omdat dit toevallig beter in mijn rijtje past. Ik beloof wel sowieso te reageren!

Hier lees je meer over mij en de achtergrond van dit project.

contactformulier

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Land van tweede nationaliteit

  Woonplaats

  Leeftijd

  Heb je kinderen/een kind?

  janee

  Opmerkingen

  foto's