Portret

Een goed portret als profielfoto is erg belangrijk tegenwoordig. Voor privégebruik luistert het minder nauw, maar ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe baan, dan is een professionele foto waar je goed herkenbaar op staat en vriendelijk overkomt geen overbodige luxe. Zo maak je direct een goede indruk op een potentiële nieuwe werkgever.

Een profielfoto kun je zowel in de studio als op locatie maken, afhankelijk van je wensen en wat je wilt uitstralen. Op locatie kan buiten zijn, maar bijvoorbeeld ook in een openbaar gebouw, bij jou thuis of op kantoor. Dit overleggen we altijd van tevoren (telefonisch of per mail).

  • €125 incl. B.T.W. voor een fotosessie van ± 1 uur
  • 3 foto’s inbegrepen *

Twee of meer

Wil je graag een fotoshoot met zijn tweetjes of meer om een mooie foto aan de muur te hangen of herinneringen in een fotoalbum terug te zien, boek dan deze shoot. Een uur lang de liefde of een lange vriendschap te vieren, als geliefdes of een moeder en haar dochter, broers en zussen of een stel vrienden.

Ik pak dit soort shoots op een bijzondere manier aan, met onverwachte vragen en opdrachtjes. Samen maken we er een feestje van! Op deze manier gaat het niet alleen om de foto’s, maar is de shoot ook een leuke gebeurtenis.

Een shoot met meer dan drie mensen wordt altijd op locatie gemaakt. Bij slecht weer moet de shoot worden verzet.

  • €150 incl. B.T.W. voor een fotosessie van ± 1 uur
  • 10 foto’s inbegrepen *

Oude meesters

Iedereen kent ze wel, die mooie schilderijen van de oude schildermeesters uit de Gouden Eeuw. Gemaakt met daglicht, meestal komend van één kant.

In mijn fotostudio in Maastricht streef ik ernaar het gevoel uit die tijd over te brengen in een foto. Dit doe ik niet alleen door de pose en kleding, maar ook door de bijzondere nabewerking en afdruk, waardoor de foto daadwerkelijk op een schilderij gaat lijken.

In plaats van mensen om te hangen met attributen zoals een ouderwetse kraag of glanzende stof, vraag ik de geportretteerde zelf een attribuut of kledingstuk mee te nemen. Op die manier wordt elke foto daadwerkelijk uniek en zeer persoonlijk. Denk aan een opvallend jasje of een sieraad van oma, een antiek boek of bijzondere sjaal.
Mocht je er niet uit komen, dan kun je altijd met mij overleggen en kan ik advies geven.

  • €245 incl. B.T.W. voor een fotosessie van ± 1 uur
  • 1 afdruk op geborsteld aluminium van 30×40 cm **
  • 1 digitale foto op lage resolutie

Vanaf een afstand van 20 km vanuit mijn woning (ik hou Google Maps aan) reken ik €0,25/km reiskosten.

* Alle foto’s worden zorgvuldig bewerkt en in hoge en lagere resolutie geleverd. De lagere resolutie is bedoeld voor optimaal gebruik op de verschillende social media platforms, terwijl de hoge resolutie gebruikt kan worden voor grote afdrukken, ook op bijvoorbeeld dibond of XPozer.
Het is mogelijk méér foto’s te bestellen uit de voorselectie, de meerprijs per extra foto is €9,95 incl. B.T.W.

** Andere formaten en materialen zijn op aanvraag en tegen een eventuele meerprijs.

Deze prijzen zijn een indicatie. Het staat Studio Zwartlicht vrij om, zonder opgave van redenen, van deze tarieven af te wijken. Een wijziging in een opdracht kan leiden tot een verandering in prijs. Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2018 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.

 

Voor commercieel/zakelijk gebruik hanteer ik andere tarieven.