De meeste trouwfotografen verkopen pakketten en komen pas vanaf minimaal zes uur. Aangezien ik geen standaard trouwfotograaf ben en niet volgeboekt ben in het hoogseizoen, doe ik het anders…

Mijn minimum is één uur. Je kunt mij dus ook inhuren voor alleen de ceremonie of als je alleen mooie foto’s wilt in je trouwkleding.

Journalistieke trouwfotografie

Rosi had ik al eerder voor de lens gehad, tijdens een portretshoot voor de Academie van Schematherapie.

Zij vroeg me of ik haar huwelijk wilde fotograferen; alleen foto’s van de huwelijksvoltrekking, de aansluitende receptie met taart aansnijden en een groepsfoto, zo’n twee uurtjes.

Ik krijg steeds vaker het verzoek om spontane foto’s te maken; vooral niet geposeerd. Dit wordt ook wel journalistieke trouwfotografie genoemd.

Trouwen om 25 jaar samen te vieren

Het huwelijk tussen Rosi en Patrick is wel bijzonder te noemen; het was om te vieren dat ze al 25 jaar samen zijn, hoe speciaal is dat?!

In die 25 jaar hebben ze drie prachtige kinderen gekregen, die natuurlijk aanwezig waren. Ze mochten als getuige allemaal een kinderakte ondertekenen. Ontroerend om te zien hoe zeer ze geraakt werden door de ceremonie.

Na het plechtige gedeelte volgde nog het aansnijden van een mooi boltaartje, een groepsfoto buiten en een receptie.

Voor de jongere kinderen stond er een trampoline in de tuin, altijd leuk voor spontane foto’s!

Rosi en Patrick, bedankt voor het vertrouwen en ik wens jullie en de kinderen nog veel meer mooie jaren samen.

Over de schrijver
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden *

U mag de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Veld wissenVerzenden