Ontspannen en intiem, zo kan ik wel de bruiloft van Dymphie en Frank beschrijven.

Ze hadden mij tijdens het kennismakingsgesprek gevraagd om vooral geen geposeerde foto’s te maken, maar spontane foto’s van wat er op dat moment gebeurt.

Mijn trouwe lezers weten inmiddels dat ik dat ook het liefste doe!

Gezonde spanning

Het huwelijk werd gehouden in Thiessen Wijnkoopers, een mooie locatie waar ik al eerder een bruiloft had gefotografeerd. Het bruidspaar kwam vlak vóór aanvang van de ceremonie aangewandeld met de gasten.

Hoewel het hele gebeuren tot dat moment heel ontspannen was, zag ik toch wat gezonde spanning bij de bruid; een lichte trilling van de hand bij het neerleggen van het trouwboeket, een aarzeling in de oogopslag, het was echt minimaal, maar nét zichtbaar.

Na een persoonlijke speech van de babs, werd de ring gebracht door Dymphies twee charmante dochters, het huwelijk bezegeld met een kus en kon de receptie beginnen!

Ontspannen fotoshoot

Na een tijdje werd de make-up wat bijgewerkt en kidnapte ik de vier om wat foto’s te maken in de wijk rondom de trouwlocatie.

Daarna wandelden we naar Marres Kitchen, waar ik ook mocht aanschuiven bij een bijzonder diner, met grote schalen vol lekkers.

Dymphie en Frank; hartelijk dank voor jullie vertrouwen en veel geluk in de toekomst!

Over de schrijver
2 reacties
  1. Dymphie

    Prachtig! Dankjewel Sarina! Dymphie

    • Sarina Uilenberg

      Oh, ik zie nu pas je reactie! Jij bedankt Dymphie, voor het vertrouwen en de mooie dag!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden *

U mag de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Veld wissenVerzenden