Familiefoto’s; vroeger was dat altijd in de studio met een witte achtergrond. Iedereen braaf lachend, sommige hurkend en de kinderen op de grond.

Tegenwoordig kiezen de meeste gezinnen voor een buitenlocatie, zoals een park of een stoere graffitiwand. Nou, deze fotograaf ook! Sterker nog, ik heb niet eens een studio met witte achtergrond en bij mij hoeft niemand braaf te lachen. Veel liever heb ik het als je schaterlacht of als een kind gewoon lekker nukkig kijkt, omdat hij dat altijd doet  😉

Met aanwijzingen, vragen en opdrachtjes krijg ik bijna iedereen wel los en vrolijk. Ingetogener kan natuurlijk ook, als men juist de liefde voor elkaar wil laten zien in een diepgaand gesprekje tussen moeder en dochter of oude geliefdes.

Scroll door het portfolio om een idee te krijgen van het resultaat van een uurtje fotograferen!

werkwijze

Samen bespreken we de shoot telefonisch van tevoren; wat voor soort foto’s willen jullie; om hoeveel personen gaat het en wat zijn de leeftijden en relaties onderling; welke locatie past het beste bij jullie (mag ook bij jullie in de tuin of in het bos om de hoek) en zijn er nog bijzonderheden die ik moet weten.

Desgewenst kan ik een kledingadvies geven en tips om op te letten bij de allerkleinsten, bijvoorbeeld de shoot vlak na een slaapje te plannen en na iets gegeten te hebben. Een slaperige of hongerige peuter heeft namelijk meestal totaal geen zin in een vrolijke fotoshoot 😉 ).

Na afloop krijgen jullie een uitgebreide voorselectie met onbewerkte foto’s, waar je zelf de uiteindelijke foto’s uitkiest. Die foto’s bewerk ik vervolgens op belichting, contrast en eventuele storende elementen. Natuurlijk kan ik ook helpen bij het uitzoeken van een mooi werk aan de muur of een album met de mooiste foto’s.

tarieven

fotoshoot small

€197incl. BTW
€197incl. BTW
  • 30-45 minuten fotografie
  • 5 digitale foto's in hoge en lage resolutie
  • extra foto €30/stuk

fotoshoot medium

€249incl. BTW
€249incl. BTW
  • 60 minuten fotografie
  • 10 digitale foto's in hoge en lage resolutie
  • extra foto €30/stuk

fotoshoot large

€349incl. BTW
€349incl. BTW
  • 60 minuten fotografie
  • 15 digitale foto's in hoge en lage resolutie
  • mini-album 15x15cm (12 pagina's)
  • extra foto €25/stuk

Vanaf een afstand van 20 km vanuit mijn woning (ik hou Google Maps aan) reken ik €0,35/km reiskosten.

Alle foto’s worden zorgvuldig bewerkt en in hoge en lage resolutie aangeleverd. De lagere resolutie is bedoeld voor optimaal gebruik op de verschillende social-mediaplatforms, terwijl de hoge resolutie gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld drukwerk.
De foto’s worden geleverd met gebruiksrechten voor privé-gebruik. Voor bedrijven en commercieel gebruik hanteer ik andere tarieven.

Deze prijzen zijn een indicatie. Het staat Studio Zwartlicht vrij om, zonder opgave van redenen, van deze tarieven af te wijken. Een wijziging in een opdracht kan leiden tot een verandering in prijs. Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2021 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.

portfolio