Vorig voorjaar 2017 volgde ik een workshop over “Day in the life”, oftewel documentaire gezinsfotografie, bij Maljaars Fotografie. Na een heeeeel lange tijd plande ik dit jaar eindelijk eindelijk eindelijk mijn eerste reportages.

Toen ik op Facebook een update over deze soort fotografie had geplaatst, informeerde Sabine naar de mogelijkheden. Wij kennen elkaar via een gezamenlijke vriendin en hebben twee jaar geleden een portretshoot gehad. Omdat ik pas mijn eerste stapjes in documentaire familiefotografie aan het zetten was, heb ik haar voorgesteld een portfolioshoot bij haar te doen.

Authentiek beeld van een gezin

Zo wandelde ik op een zondagmiddag naar de woning van Sabine, haar man Roberto en hun drie zonen van 9, 11 en bijna 16. Voor hun vast spannend, zo’n fotograaf aan huis, maar voor mij zeker niet minder spannend! Wat zou ik tegenkomen, waar loop ik tegenaan, kan ik wel interessante beelden maken, etc.

De jongens waren alle drie fanatiek aan het gamen (kenners onder ons herkennen vast de populaire game die ze vooral spelen 😉 ), gelukkig niet alleen apart, maar ook samen. Ook even muziek oefenen kwam langs, terwijl vader en moeder bloemen gingen verpotten en het eten voorbereiden.

Meestal plaats ik een aantal foto’s onderaan mijn blogpost; dit keer wil ik graag de slideshow zien met de mooiste foto’s die voor mij het verhaal van die middag vertellen.

Heb je interesse in een dergelijke, ongedwongen fotoshoot die een authentieke beeld van jouw gezin oplevert? Vraag gerust naar de mogelijkheden! In de tweede helft van dit jaar wil ik mijn aanbod vernieuwen en mijn website aanpassen.

Muziek: “Travel Light” van Jason Shaw

Over de schrijver
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden *

U mag de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Veld wissenVerzenden