websitefotografie

Je bent pas gestart als ondernemer en je wilt graag een mooie website (laten) maken. Men zegt weleens, beelden zeggen meer dan woorden en je wilt de website niet alleen vullen met tekst, maar ook met mooie foto’s.

Een portret, wat algemene foto’s die te maken hebben met je beroep en misschien een foto van jou in actie.

Het is natuurlijk mogelijk om daar stockfoto’s voor te gebruiken, maar al gauw ontdek je dat je concurrenten vaak dezelfde foto’s gebruiken.

Als ondernemer is het belangrijk om je te onderscheiden van de rest. Iedereen is uniek en jouw klanten kiezen jou om jouw unieke eigenschappen. Laat deze dan ook zien in de foto’s op jouw website!

werkwijze

Van tevoren hebben we een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en te bespreken hoe de website er uit gaat zien, welke kleuren en uitstraling je voor ogen hebt.

Aan de hand daarvan kiezen we wat jij in beeld wil brengen van jezelf en je onderneming en kan ik gepersonaliseerde stockfoto’s leveren, waar jij je website mee kunt vullen.

Bij voorkeur doen we dit op je werkplek, maar afhankelijk van je werkzaamheden kan dit ook prima ergens anders. In overleg kan (bijna) alles!

recensies
  • Ik vind ze super. Word nog moeilijk om een keuze te maken.

    Esther Heinemans
  • Ik vind de foto’s geweldig. Mijn meiden trouwens ook! Heel erg bedankt Sarina!

    Klein Domein
  • Ik ben blij met het resultaat. Ze heeft alles in beeld gebracht wat ik van mezelf en mijn bedrijf wilde laten zien. Het zijn erg mooie foto’s geworden. Sarina is een echte aanrader!

    Josien Frederix
portfolio

(klik op de foto’s om ze groter te zien en er doorheen te scrollen)