Je bent pas gestart als ondernemer en je wilt graag een mooie website (laten) maken. Men zegt weleens, beelden zeggen meer dan woorden en je wilt de website niet alleen vullen met tekst, maar ook met mooie foto’s.

Een portret, wat algemene foto’s die te maken hebben met je beroep en misschien een foto van jou in actie.

Het is natuurlijk mogelijk om daar stockfoto’s voor te gebruiken, maar al gauw ontdek je dat je concurrenten vaak dezelfde foto’s gebruiken.

Als ondernemer is het belangrijk om je te onderscheiden van de rest. Iedereen is uniek en jouw klanten kiezen jou om jouw unieke eigenschappen. Laat deze dan ook zien in de foto’s op jouw website!

werkwijze

Van tevoren hebben we een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en te bespreken hoe de website er uit gaat zien, welke kleuren en uitstraling je voor ogen hebt.

Aan de hand daarvan kiezen we wat jij in beeld wil brengen van jezelf en je onderneming en kan ik gepersonaliseerde stockfoto’s leveren, waar jij je website mee kunt vullen.

Bij voorkeur doen we dit op je werkplek, maar afhankelijk van je werkzaamheden kan dit ook prima ergens anders. In overleg kan (bijna) alles!

Een paar dagen na de shoot stuur ik een uitgebreide voorselectie met onbewerkte foto’s, waar je zelf de foto’s uitkiest. Die bewerk ik vervolgens op belichting, contrast en eventuele storende elementen.

recensies
 • Ik vind de foto’s geweldig. Mijn meiden trouwens ook! Heel erg bedankt Sarina!

  Klein Domein
 • Ik ben blij met het resultaat. Ze heeft alles in beeld gebracht wat ik van mezelf en mijn bedrijf wilde laten zien. Het zijn erg mooie foto’s geworden. Sarina is een echte aanrader!

  Josien Frederix
 • Ik vind ze super. Word nog moeilijk om een keuze te maken.

  Esther Heinemans
tarieven

bedrijfsportret small

€349excl. BTW
€349excl. BTW
 • ca. 2 uur
 • 10 digitale foto's in hoge en lage resolutie*
 • extra foto €25/stuk

bedrijfsportret medium

€449excl. BTW
€449excl. BTW
 • ca. 2-3 uur
 • 15 digitale foto's in hoge en lage resolutie*
 • extra foto €25/stuk

bedrijfsportret large

€549excl. BTW
€549excl. BTW
 • ca. 3-4 uur
 • 20 digitale foto's in hoge en lage resolutie*
 • extra foto €20/stuk

Vanaf een afstand van 20 km vanuit mijn woning (ik hou Google Maps aan) reken ik €0,35/km reiskosten (ex. B.T.W.).

* Alle foto’s worden zorgvuldig bewerkt en in hoge en lage resolutie aangeleverd. De lagere resolutie is bedoeld voor optimaal gebruik op de verschillende social-mediaplatforms, terwijl de hoge resolutie gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld drukwerk. De foto’s worden geleverd met volledige gebruiksrechten voor commerciële publicaties. Voor particulieren hanteer ik andere tarieven.

Deze prijzen zijn een indicatie en gericht op kleinere ondernemingen. Het staat Studio Zwartlicht vrij om, zonder opgave van redenen, van deze tarieven af te wijken. Een wijziging in een opdracht kan leiden tot een verandering in prijs. Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2023 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.

portfolio

(klik op de foto’s om ze groter te zien en er doorheen te scrollen)