zakelijk portret

Als ondernemer word je tegenwoordig geacht zichtbaar te zijn, óók online. Dit doe je onder andere met een goed portret op je website en social media. Hoe lastig is het dan als je het heel vervelend vindt om voor de camera te ontspannen en nog vervelender om te poseren…

Zelf ben ik introvert en treed ik niet graag op de voorgrond, dus ik weet heel goed hoe je je voelt.

Ik kan je verklappen dat je écht niet de enige bent; de meeste van mijn klanten hebben hier moeite mee en ik begeleid je daar dan ook in.

werkwijze

Van tevoren hebben we een gesprek, telefonisch of in levende lijve, waarin we kennismaken en bespreken welke kleuren, kleding en locatie bij je persoonlijkheid, je huisstijl en de beoogde uitstraling passen.

Tijdens de shoot maken we het portret samen; we praten, wandelen, lachen en af en toe bekijken we een paar foto’s.

Ik werk altijd op locatie. Dit kan bij jou in het bedrijf zijn, thuis of op een mooie plek buiten; park, tuin, stad. Alles kan, zolang de omgeving bij jouw persoonlijkheid, jouw bedrijf en jouw verhaal past.

Het beoogde resultaat is de uitroep; “wat een mooie foto, precies zoals ik ben!”.

recensies
 • Mooie foto’s zijn het geworden! Ik ben er nu al super blij mee!

  Anne Kleefstra
 • Wow wat een prachtige foto’s!

  Isabel Landsheer
 • Sarina Uilenberg is een natuurlijk een lokale ondernemer en ik vind haar foto’s altijd erg persoonlijk en toch perfect geschikt voor reclame of persuitingen. Dus heb ik haar gevraagd of ze op korte termijn foto’s van me kon maken.
  Ze stond meteen voor me klaar en heeft voor mij de perfecte foto gemaakt. Haar begeleiding is zo fijn, open en vriendelijk dat je je zeer op je gemak voelt.
  Bedankt Sarina voor de super service en mooie foto’s!

  Charlotte Van Loo-Jungblut
 • Ik ben heel tevreden over de foto’s.

  Gaby van Tuguntke
 • Sarina van Studio Zwartlicht is een open en prettige persoonlijkheid om een fotoshoot mee te doen. Ze werkt snel en professioneel. Ik ben heel tevreden met de geleverde foto’s!

  Sandra Uijlenbroek
 • Als je opzoek bent naar een fotograaf die prachtige foto’s maakt, luistert naar wat jij wilt en een geweldig eindresultaat geeft, moet je bij Sarina zijn!

  Nele Steegmans
 • Voorselectie @StuZwartlicht aangekregen. Moeilijke keuze! Foto’s beter dan verwacht. Zeker aanrader als je #fotograaf zoekt! #tip

  Nesibe Balta
 • Sarina heeft recent geweldige zakelijke portretfoto’s van me gemaakt. Ze weet als geen ander te luisteren naar je wensen. Foto’s worden in een prettige, ontspannen sfeer gemaakt. Bovenal sluit het eindresultaat perfect aan op mijn verwachtingen. In één woord: vakwerk! Dank Sarina!

  zakelijk portret leefstijlscoach
  José Breedveld-Peters
 • In ieder geval ben ik heel blij met de foto’s. Je hebt echt mooie presentatiefoto’s van mij gemaakt. Ze zijn zo vrolijk en kleurrijk geworden. Precies naar wens!

  Sabine Kraushaar
 • Eindelijk een fotograaf gevonden die wel naar mij luistert, die met mij praat en mij op het juiste moment op de juiste manier heeft gefotografeerd. Mijn profielfoto is nu precies zoals ik hem wil, zonder onderkin, op en top vrouwelijk en zakelijk.

  Nicole Vijgen
 • THANKS!!!!!!!! Ziet er goed uit!!!

  Karen Aalders
portfolio