Onderstaand zijn slechts twee voorbeelden van de mogelijkheden. Het is ook mogelijk mij te boeken voor het fotograferen van een evenement, een bedrijfsreportage of een smoelenboek van werknemers. Neem contact op voor een offerte op maat.

Zakelijke profielfoto

Een goede profielfoto is erg belangrijk tegenwoordig, vooral als ondernemer. Wil je je netwerk vergroten en meer klanten bereiken, dan is een professionele foto waar je goed herkenbaar op bent en uitnodigend overkomt geen overbodige luxe. Zo maak je direct een goede indruk op potentiële nieuwe klanten.

Een profielfoto kun je zowel in de studio als op locatie maken, afhankelijk van je wensen en wat je wilt uitstralen. Op locatie kan buiten zijn, maar bijvoorbeeld ook in een openbaar gebouw, bij jou thuis of op kantoor.

  • €100 excl. B.T.W. voor een fotosessie van ± 45 minuten
  • 3 foto’s inbegrepen *

Zakelijke fotoshoot

Heb je meer foto’s nodig, bijvoorbeeld voor op je website of voor drukwerk, dan kun je beter een uitgebreidere shoot boeken. Je kunt dan ook meerdere setjes kleding meenemen, bijvoorbeeld lichte en donkere of juist erg kleurrijke.

Ook deze fotoshoot kan zowel in de studio als op locatie gemaakt worden, afhankelijk van je wensen. Dit kunnen we ook beslissen tijdens het eerste overleg (telefonisch of per mail).

  • €125 excl. B.T.W. voor een fotosessie van ± 1 uur
  • 6 foto’s inbegrepen *

Vanaf een afstand van 10 km vanuit mijn woning (ik hou Google Maps aan) reken ik €0,20/km reiskosten (ex. B.T.W.).

 

* Alle foto’s worden zorgvuldig bewerkt en in hoge en lage resolutie aangeleverd. De lagere resolutie is bedoeld voor optimaal gebruik op de verschillende social media platforms, terwijl de hoge resolutie gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld drukwerk.

Het is mogelijk méér foto’s te bestellen, de meerprijs per extra foto is dan €9,95 excl. B.T.W.

De foto’s worden geleverd met volledige gebruiksrechten voor commerciële publicaties.

** Deze prijzen zijn een indicatie. Het staat Studio Zwartlicht vrij om, zonder opgave van redenen, van deze tarieven af te wijken. Een wijziging in een opdracht kan leiden tot een verandering in prijs. Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2017 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.

 

Voor particulier gebruik hanteer ik andere tarieven.