Onderstaand zijn slechts twee voorbeelden van de mogelijkheden. Familieportretten, vriend(inn)enshoots en dergelijke zijn ook te boeken. Neem contact op voor meer informatie over de tarieven hiervoor.

Profielfoto

Een goede profielfoto is erg belangrijk tegenwoordig. Voor privégebruik luistert het niet zo nauw, maar ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe baan, dan is een professionele foto waar je goed herkenbaar op staat en vriendelijk overkomt geen overbodige luxe. Zo maak je direct een goede indruk op een potentiële nieuwe werkgever.

Een profielfoto kun je zowel in de studio als op locatie maken, afhankelijk van je wensen en wat je wilt uitstralen. Op locatie kan buiten zijn, maar bijvoorbeeld ook in een openbaar gebouw, bij jou thuis of op kantoor.

  • €90 incl. B.T.W. voor een fotosessie van ± 45 minuten
  • 3 foto’s inbegrepen *

Portretshoot

Wil je graag een mooie foto voor aan de muur of om cadeau te geven, dan kun je beter een uitgebreidere shoot boeken. Je kunt dan ook meerdere setjes kleding meenemen, bijvoorbeeld lichte en donkere of juist erg kleurrijke.

Ook deze fotoshoot kan zowel in de studio als op locatie gemaakt worden, afhankelijk van je wensen. Dit kunnen we ook beslissen tijdens het eerste overleg (telefonisch of per mail).

  • €110 incl. B.T.W. voor een fotosessie van ± 1 uur
  • 6 foto’s inbegrepen *

Vanaf een afstand van 10 km vanuit mijn woning (ik hou Google Maps aan) reken ik €0,20/km reiskosten.

 

* Alle foto’s worden zorgvuldig bewerkt en in hoge en lagere resolutie geleverd. De lagere resolutie is bedoeld voor optimaal gebruik op de verschillende social media platforms, terwijl de hoge resolutie gebruikt kan worden voor grote afdrukken, ook op canvas of hout.

Het is mogelijk méér foto’s te bestellen uit de voorselectie, de meerprijs per extra foto is €9,95 incl. B.T.W.

** Deze prijzen zijn een indicatie. Het staat Studio Zwartlicht vrij om, zonder opgave van redenen, van deze tarieven af te wijken. Een wijziging in een opdracht kan leiden tot een verandering in prijs. Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2017 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.

 

Voor commercieel/zakelijk gebruik hanteer ik andere tarieven.