** A T T E N T I E **

De profielfotodag van 8 april is de allerlaatste die ik organiseer!

Naast het feit dat ik voor een profielfotodag nooit heel veel aanmeldingen heb gehad, heb ik ontdekt dat ik het liefste geen tijdsdruk ervaar tijdens een shoot, om zo alle aandacht aan de klant te kunnen geven en zodat het niet erg is om eventueel wat uit te lopen. Ik heb dan ook besloten te stoppen met deze dagen.

Dit wil niet zeggen dat ik nooit meerdere mensen achter elkaar ga fotograferen! Bedrijven zijn nog altijd welkom voor een portret van elke werknemer (ook wel smoelenboek genoemd) of een andere groep of vriendenclub kunnen bij mij terecht voor samenhangende portretten.

 

Regelmatig organiseer ik een profielfotodag. Tijdens zo’n dag maak ik profielfoto’s tegen een gereduceerd tarief, op locatie. Bij droog weer ben ik van 9:30 tot 14:15 uur te vinden in het Charles Eyckpark in Maastricht; bij neerslag wijk ik uit naar het Centre Céramique. Aangezien de precieze locatie afhangt van het weer, geef ik die één dag van tevoren door.

Je kunt je inschrijven door telefonisch of per mail contact op te nemen en daarbij een voorkeurstijd aan te geven (zie hieronder voor de tijden). Ik heb plek voor maximaal 5 mensen en reserveer 30 à 45 minuten per shoot.

  • tarief particulier: €75 i.p.v. €90 incl. B.T.W.
  • tarief zakelijk / zzp-ers: €80 i.p.v. €100 excl. B.T.W.
  • bij de prijs inbegrepen zitten 2 foto’s *

Eerstvolgende geplande data (onder voorbehoud):

Zaterdag 8 april 2017 – * afwijkende tijden! Ik begin die dag om 11.30 uur en eindig rond 16:45 uur. *

 

Tijdschema

9.30-10.15 uur

10.30-11.15 uur

11.30-12.15 uur

12.30-13.15 uur

13.30-14.15 uur

* Alle foto’s worden zorgvuldig bewerkt en in hoge en lagere resolutie geleverd. De lagere resolutie (vierkant formaat) is bedoeld voor optimaal gebruik op de verschillende social media platforms, terwijl de hoge resolutie gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld drukwerk.

Het is mogelijk méér foto’s te bestellen, de meerprijs per extra foto is dan €9,95 incl. B.T.W. (particulier gebruik) of excl. B.T.W. (zakelijk gebruik).

De foto’s voor zakelijk gebruik worden geleverd met volledige gebruiksrechten voor commerciële publicaties.

 

** Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2017 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.

 

 

Heb je meer tijd nodig of wil je graag naar meerdere locaties? Geen probleem! Boek dan een uitgebreidere shoot, zie meer informatie voor particulier gebruik en voor commercieel/zakelijk gebruik.