Bruiloft

In plaats van pakketten hanteer ik een uurtarief (meteen ook het minimumtarief). Op deze manier kunnen jullie zelf bepalen hoe duur het uiteindelijk wordt. Inbegrepen bij dit uurtarief is de nabewerking en reiskosten tot 20 km vanaf postcode 6221.**

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen een fotoreportage en de huwelijksvoltrekking te laten fotograferen. Waarschijnlijk duurt dit zo’n 3 uur bij elkaar en komt dus neer op €450. Of je wilt ook graag foto’s van de aankleding van de bruid en het eerste gedeelte van de receptie. Vaak zit je dan al op 5 à 6 uur en betaal je dan ook €750-€900.

Wil je je bruiloft in het buitenland vieren of heb je andere bijzondere wensen? Laat het me dan vooral weten, ik denk graag met je mee! Ik maak sowieso een persoonlijke offerte na het eerste -vrijblijvende- kennismakingsgesprek.

  • uurtarief €150 incl. B.T.W. voor de eerste zes uur
  • daarna €125 per uur
  • ca. 35 foto’s per uur inbegrepen*

Loveshoot

Ik krijg nog regelmatig de vraag wat een loveshoot nou precies inhoudt. Dit is een fenomeen dat uit Amerika is overgewaaid (zoals wel meer fenomenen die momenteel populair zijn…). Een loveshoot is niets meer of minder dan een fotoshoot van jullie -twee geliefden- op een mooie locatie of een plek die speciaal is voor jullie (bijvoorbeeld het cafeetje of de stad waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben). Tijdens de shoot kunnen jullie helemaal in elkaar opgaan en maak ik intussen ontspannen, ongeposeerde foto’s.

Het resultaat kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodiging van de bruiloft of als bedankje of gewoon zomaar, voor aan de muur! Het hoeft ook niet per se vóór een huwelijk plaats te vinden (ook wel “pre-weddingshoot” genoemd) maar gewoon om jullie liefde voor elkaar te vieren.

Het is vooral ook fijn om vast te wennen aan je fotograaf en diens (grote…) camera. Zo hoef je je op de grote dag zelf niet meer druk te maken over hoe je overkomt en weet je al hoe je fotograaf te werk gaat.

De reportage duurt ca. 1 uur en kan op meerdere locaties worden geschoten (op loopafstand van elkaar).

Aanbieding: indien jullie de bruiloft (van minimaal 3 uur) ook bij mij boeken, krijg je 50% korting op de loveshoot!

  • €150 incl. B.T.W. voor een fotosessie van ca. 1 uur
  • 10 foto’s op hoge resolutie inbegrepen*

* Je krijgt een selectie van de foto’s van de bruiloft zorgvuldig bewerkt en op hoge resolutie geleverd op een fraaie houten USB-stick. De foto’s mogen worden gebruikt op de verschillende social media platforms mét naamsvermelding (liefst inclusief zgn. “tag”).
De foto’s van de loveshoot krijgen jullie digitaal via wetransfer.com aangeleverd.

** Vanaf een afstand van 20 km vanuit mijn woning (ik hou Google Maps aan) reken ik €0,25/km reiskosten.

*** Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2018 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.