Voor de vierde keer mocht ik in november deel uit maken van het team dat de afstudeerceremonie verzorgt voor afgestudeerde economen en bedrijfskundigen van de School of Business and Economics (bedrijfskunde en economie). Over twee dagen verdeeld, eerst de bachelors en dan de masters.

Al eerder waren er kandidaten die cum laude afstudeerden, oftewel ‘met onderscheiding’. Om dit te markeren krijgen deze een speciale sjaal om.

Dit jaar maakte ik het voor het eerst mee dat er summa cum laude, “met de hoogste onderscheiding”, werd afgestudeerd bij de bachelors. En dan niet één kandidaat, maar meteen meerdere! Deze kregen naast de sjaal ook een eretouwtje om.

De rest van de dagen waren net als altijd vrolijk en feestelijk, met muziek van studentenband Tuna de Maastricht en de Latijnse band Yotoco, zie hieronder een impressie:

Over de schrijver
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden *

U mag de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Veld wissenVerzenden