Vandaag eens geen traditioneel verslag van de diploma-uitreiking van Geneeskunde in de Sint-Janskerk. Allereerst een portret van de koster / beheerder van de kerk, Cees Bom, die er onder andere voor zorgt dat de stoelen goed staan, de microfoons goed staan afgesteld en de deur op tijd wordt opengezet.

Verder vooral veel knuffelfoto’s. Dat zit zo: tijdens diploma-uitreikingen zijn trotse ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s en goede vrienden aanwezig. Het jarenlange studeren en werken wordt eindelijk beloond met een diploma en verdient een mooie, persoonlijke toespraak. Vaak is de kandidaat aardig nerveus en emotioneel door de toespraak en verdwijnt het liefst weer snel naar zijn of haar plek om de tranen weg te vegen.

Bij deze ceremonie afgelopen maart was iedereen echter ontzettend knuffelig. Het begon meteen na de eerste toespraak; in plaats van te gaan zitten, liep de kandidaat recht op de spreker af en gaf die een grote omhelzing. Daarna was het hek van de dam; het overgrote deel wilde ook zo’n fijne knuffel!

img src=”https://studiozwartlicht.nl/wp-content/uploads/2018/06/toespraak-moeder-tijdens-graduation-ceremony.jpg” alt=”” width=”800″ height=”1200″ class=”alignleft size-full wp-image-3850″/>

Over de schrijver
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden *

U mag de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Veld wissenVerzenden