Onderstaand zijn slechts twee voorbeelden van de mogelijkheden. Neem contact op voor een offerte op maat.

Zakelijk portret

Een goed portret is erg belangrijk tegenwoordig, vooral als ondernemer. Wil je je netwerk vergroten en meer klanten bereiken, dan is een professionele foto waar je goed herkenbaar op bent en uitnodigend overkomt geen overbodige luxe. Zo maak je direct een goede indruk op potentiële nieuwe klanten.

Een portret kun je zowel in de studio als op locatie maken, afhankelijk van je wensen en wat je wilt uitstralen. Op locatie kan buiten zijn, maar bijvoorbeeld ook in een openbaar gebouw, bij jou thuis of op kantoor. Voordat we een definitieve afspraak maken, geef ik graag advies over kleding en kleuren (dat kan ook telefonisch of per mail).

Websitefotografie

Heb je meer foto’s nodig, bijvoorbeeld voor op je website of een brochure, dan kun je beter een uitgebreidere shoot boeken, waarbij je je bedrijf in beeld kunt brengen. Samen bepalen we wat bij je website past, wat bijvoorbeeld kleuren en uitstraling betreft.

Deze shoot kan uiteraard op je werkplek plaatsvinden, maar een andere locatie (binnen of buiten) is ook mogelijk.

Vanaf een afstand van 20 km vanuit mijn woning (ik hou Google Maps aan) reken ik €0,35/km reiskosten (ex. B.T.W.).

 

* Alle foto’s worden zorgvuldig bewerkt en in hoge en lage resolutie aangeleverd. De lagere resolutie is bedoeld voor optimaal gebruik op de verschillende social media platforms, terwijl de hoge resolutie gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld drukwerk.
Het is mogelijk méér foto’s te bestellen, de meerprijs per extra foto is dan €25 excl. B.T.W.

De foto’s worden geleverd met volledige gebruiksrechten voor commerciële publicaties.

** Deze prijzen zijn een indicatie. Het staat Studio Zwartlicht vrij om, zonder opgave van redenen, van deze tarieven af te wijken. Een wijziging in een opdracht kan leiden tot een verandering in prijs. Deze prijzen zijn geldig tot 31 december 2018 en kunnen ten allen tijden gewijzigd worden, uitgezonderd de reeds bevestigde en aangevraagde offertes.

 

Voor particulier gebruik hanteer ik andere tarieven.